COVID-19 test

Vi har ambulante testklinikker både i 

Hellerup og Aarhus

I stedet for at vente op til flere døgn på et svar om man aktuelt er smittet med SARS-CoV-2 (ny Coronavirus) tilbyder vi at teste virksomheder og private for SARS-CoV-2 (ny Coronavirus) med svar samme dag.

Den offentlige teststrategi betyder, at der kan gå flere døgn, før man er testet og har fået svar på om man er smittet med ny Coronavirus. I mellemtiden skal man isoleres, hvilket betyder man ikke kan komme i virksomheden, komme i skole, til sport, eller dagsinstitution. 

Ventetiden kan være dyr. Både for den enkelte, som måske skal bruge ferie- og omsorgsdage, men også for virksomhederne, der skal undvære medarbejderne i ventetiden. 

Vi tilbyder testning i vores særlige indrettede COVID-19 testklinikker i Hellerup og Aarhus. Skal et stort antal personer testes, kan vi tilbyde at foretage testen hos jer mod et mindre tilkaldtillæg.

PCR-test - test der viser om du har aktiv smitte

Med en podning fra svælget kan vi teste for aktiv smitte med ny Coronavirus. PCR-test er den testtype, som det offentlige aktuelt tilbyder.  

 

Svartid og pris

PCR-testen sendes til laboratorie, hvor den analyseres. 

Svartider gældende fra den 2. januar 2021

Ved PCR test taget inden kl. 15.00 i klinikken i Hellerup er der svar næste dag inden kl. 12.00.

Alle ugens 7 dage.

Pris pr. PCR-test 850 kr. 

Pris pr. PCR-test inkl. Medical certificate "Corona-pas" (lægeattest på testresultatet) til brug for rejse 1150 kr.

 Sendes via sikker mail.

Antigentest - test der viser om du har aktiv smitte

Med en podning fra den bagerste del af næsen kan man teste for aktiv smitte med ny Coronavirus. Testen kan benyttes i forbindelse med test af personer, som er asymptomatiske og uden mistanke om smitte. 

Vi tester med Biosynex Ag BSS, som har en sensitivitet på 96 % (meget få falsk negative svar) og en specificitet på 100% (ingen falsk positive svar). 

Testen er vesteuropæisk, den er CE-mærket og evalueret på en vesteuropæisk population.

Svartid og pris
Svar på testen er klar efter 15 min. Ved negativt testresultat afgives svaret via sikker email. Bliver man testet positiv for Coronavirus vil du ligeledes modtage svar via sikker email, men du vil efterfølgende bliver ringet op af en vores speciallæger i almen medicin, som vil give rådgivning pr. telefon.


Pris pr. test 480 kr.

Antistoftest - test der viser om du har været smittet

Det er også muligt at få taget en test som undersøger, om man har været smittet og dannet antistoffer mod ny Coronavirus. Forskningen peger lige nu i retning af, at hvis man har været smittet med ny Coronavirus, så er man immun i mange måneder (år) efter smitte og kan dermed ikke blive smittet igen eller smitte andre.

 

Testen kræver analyse af én bloddråbe (udtages ved lille prik i fingertip).

Testen er i stand til at undersøge for de antistoffer, som beskytter mod ny Coronavirus kaldet neutraliserende antistoffer mod sygdommen COVID-19.

Vi tester med Biosynex BSS IgG/IgM, som har en  sensitivitet og specificitet på nær 100% og viser både antistoffer af typen IgG og IgM.

Testen har været evalueret ved Statens Seruminstitut.

Testen kan ikke vise falsk positiv for antistoffer mod ny Coronavirus.

Testen er vesteuropæisk, den er CE-mærket og evalueret på en vesteuropæiske personer.

Svartid og pris
Svar på testen er klar efter 10 min. 

Pris pr. test 420 kr.

Kvalitet af antigentest 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er stor forskel på validiteten af Antigen tests, der udbydes af private udbydere i Danmark.

 

Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte er et tysk regerings institut med >1250 medarbejder, som bl.a. foretager uvildige testninger. Instituttet har for nylig publiceret følgende om Antigen test: 

Som det fremgår er Antigen testen fra Biosynex som vi benytter,  den absolut mest valide Antigen test til COVID-19 ved sygdomsforekomst på 0,4%. 

 

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 21.00

Tirsdag: 07:00 - 21.00
Onsdag: 07.00 - 21.00
Torsdag: 07.00 - 21.00

Fredag: 07.00 - 19.00

Lørdag: 08:00 - 17:00

Søndag: 08:00 - 17:00

Adresse

Klinik i Hellerup:

Philip Heymans Alle 17, 1.sal

2900 Hellerup
 

Klinik i Aarhus:

Østergade 46

8000 Aarhus C

Kontakt

E: mail@waterfrontdoctors.dk

Læs venligst ovenfor før du booker tid​.

 

Book tid gennem ovenstående link.