top of page

Undgå 10 dages isolation ved indrejse til Danmark 

23.03.2021

Waterfront doctors

Hos Waterfront Doctors hjælper vi både danskere og udlændinge med at undgå 10 dages isolation ved indrejse. Vi sørger desuden for, at du ikke skal vente længe på dit resultat af PCR-testen, som ofte er tilfældet ved brug af de offentlige hvide telte. Med en markedsledende sensitivitet og hastighed kan vi levere dit testresultat inden for to timer, og du vil derfor, på ingen tid, være klar til at arbejde igen.

 

Testkravene, i forbindelse med indrejse i Danmark, varierer afhængigt af, om du ankommer til vands, lands eller fra luften.

Skærmbillede 2021-03-23 kl. 11.31.32.png

Ankomst fra luften
Generelt er reglen, at udlændinge og dansk bosiddende personer med opholdstilladelse, skal have en COVID-19-test forud for indrejse i Danmark.

 

Alle passagerer, inklusiv danske statsborgere, skal kunne fremvise en negativ COVID-19-test, før de stiger på et fly til Danmark.

 

Ankomst til lands eller vands
Hvis du kommer sejlende eller kørende til Danmark, skal du kunne fremvise en negativ COVID-19 PCR-test senest 24 timer efter din ankomst.

Dette gælder både udlændinge og personer bosiddende i Danmark. Desuden kræver de danske myndigheder, at du, ved ankomst, får foretaget en COVID-19-test og går i 10 dages isolation med henblik på at reducere spredningen af SARS-CoV-2 og de mere smitsomme nye varianter. Selvom du, ved ankomst, kan fremvise en negativ test foretaget umiddelbart inden din afrejse, skal du stadig i 10 dages karantæne. Dog vil isolationen kunne afbrydes, såfremt du får et negativt testresultat, med en PCR-test, på 4-dagen efter din ankomst.

 

Læs mere om de danske myndigheders indrejsekrav her.

Klik her og bestil din test hos en af vores teststationer, i København eller Århus, eller kontakt os, hvis du vil høre om mulighederne for, at vi kommer ud til din lokation.

bottom of page